Deltok seminar på Litteraturhuset

Deltok seminar på Litteraturhuset

Verdens aidsdag (World Aids Day) er en verdensomspennende solidaritetsdag for alle som er berørt av hiv og aids

Dagen markeres over hele verden 1. desember, og ble iverksatt av Unaids – FNs organ til bekjempelse av hiv/aids, i 1988. Fram til 2005 ble verdens aidsdag (World AIDS Day) organisert av Unaids, som valgte tema etter konsultasjon med andre organisasjoner. Senere er ansvaret for verdens aidsdag overlatt til en uavhengig organisasjon, The World AIDS Campaign (WAC).

Arrangementer for 2015:

Tirsdag 1. desember:
Litteraturhuset, Wergelandsvveien 29, Oslo: HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet og Nye Pluss arrangerer seminar om hiv, hemmeligheter og presentert en ny undersøkelse om arbeidsliv.

HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet og Nye Pluss arrangerer seminar om hiv, hemmeligheter og presentert en ny undersøkelse om arbeidsliv.

1.desember, på verdens aidsdag, kommer Frank Warren til Oslo og forteller oss hvordan hemmeligheter påvirker både enkeltpersoner og samfunnet. Hvordan kan vi, ved å bryte tausheten, hjelpe oss selv og folkene rundt oss?
Postsecret.com følges av over to millioner på sosiale medier. Han har gitt ut seks bøker som alle har endt på toppen av New York Times Best Seller list. Lenke til en av hans foredrag http://www.ted.com/talks/frank_warren_half_a_million_secrets

“Han har hiv og går på norsk skole. Diagnosen er familiens største hemmelighet. Eksperter anbefaler familien å holde sykdommen skjult”
Er dette riktig?

Se mer

Tverrkulturell helseinfo - THI sitt bilde.
Tverrkulturell helseinfo - THI sitt bilde.
Tverrkulturell helseinfo - THI sitt bilde.
Tverrkulturell helseinfo - THI sitt bilde.
+2

669 personer nådd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • follow us in facebook